Uiteindelijk toch het kenteken van de RDW ‘gekregen’!

Beste Hein,

Zaterdag jl. heb ik dan eindelijk het kentekenbewijs van de RDW ontvangen voor mijn Austin Healey na ruim 3,5 jaar van discussie met de RDW. Dinsdag 23 april ben ik bij het keuringsstation van de RDW in Arnhem geweest voor het inslaan van het VIN nummer.

Nadat het VIN nummer was ingeslagen in de rechter chassisbalk dreigde de goedkeuring nog even in gevaar te komen omdat er geen linker buitenspiegel op het voertuig was gemonteerd. Buitenspiegels waren trouwens destijds niet gemonteerd op de Healey, alleen een binnenspiegel was standaard aanwezig.

Nadat ik hem er op had gewezen dat het voertuig destijds in Schiedam technisch was goedgekeurd zónder linker buitenspiegel, maakte hij er verder ook geen punt van en werd de auto volledig goedgekeurd. Moest wel beloven de spiegel op de auto te zetten omdat die verplicht is op ieder voertuig.

Rest mij nog om jou hartelijk te bedanken voor de uiterst plezierige en deskundige wijze waarop je de afgelopen jaren mijn belangen hebt waargenomen. Kreeg overigens via de Healey vereniging de uitnodiging om mijn ‘belevenissen’ met de RDW van de afgelopen jaren in een artikel samen te vatten voor het Healey magazine. Wellicht ga ik dat nog doen van het najaar maar voor nu ga ik eerst maar eens genieten van mijn auto.

 

Met vriendelijke groet,

Victor Lust